Ny hemsida och ny blogg

Så var det då dags att inviga den nya hemsidan och bloggen. Har väl inte varit jättenöjd med hur den förra sett ut och fungerat så jag hoppas att det här blir bättre. Än så länge syns bara ugglor på sidan vilket i och för sig känns naturligt med tanke på mitt fokus men det kommer att dyka upp annat också vad det lider. Fortfarande återstår lite småfix innan det är helt klart men ha överseeende. Den gamla sidan går fortfarande att besöka också genom att klicka här för den som vill det.

På fotofronten har hösten varit lugn, grått och trist väder lockar inte till några längre vistelser i skogarna hur mycket man än längtar ut men jag hoppas på lite finare och krispiga dagar i början av november. Då kommer siktet att vara inställt på järpe, lavskrika och som vanligt någon uggla.

Under november kommer några av mina bilder att kunna beskådas också. Den 31/10-1/11 kan man se en av mina bilder på Vårgårda naturfotofestival – Natur 2014 och den 21-23/11 kommer tre av mina bilder att synas på Fotomässan i Stockholm (Älvsjö). För den som är intresserad så hittar ni dom i Biofotos monter på båda ställena.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln