En målning med min bild som förlaga

Fick ett mail från Hans Rudhe i Gävle tidigare i höst med en förfrågan om att få måla av en av mina hökugglebilder i vattenfärger. Väldigt kul tycker jag så givetvis var det ok. Nu har jag fått se slutresultatet och jag tycker det blev riktigt tjusigt! Betydligt snyggare än originalbilden också. Hatten av, Hans!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln