Utställningsbild - Pärluggla

Idag började Fotomässan i Stockholm. Tyvärr kunde jag inte åka ner själv men om man besöker Biofotos monter så kan man iallafall se tre av mina bilder hänga där. Och precis som jag gjorde med bilden från Vårgårda så tänkte jag visa de bilderna här också för er som inte kan kolla in dom på riktigt.

Den första bilden av de tre jag visar i Stockholm är den här pärluggleungen. Bilden är tagen ögonblicket innan ett kraftigt regn börjar falla och med tanke på förutsättningarna är jag riktigt nöjd med resultatet. Den dova skogen gör sig bra som fond åt den lilla ugglan och som lite kuriosa kan jag berätta att bilden är tagen i Raggsjö, vilket också är hembygd för en av mina litterära husgudar Torgny Lindgren. Kul tycker jag!

Fotomässan pågår den 21-23/11, läs mer här.

Sugen på att köpa utställningsbilden? Storleken är A3+ (483x329) och den är monterad på 5mm kapa. Mer info kommer framöver, håll utkik i bloggen eller skicka ett mail via kontaktformuläret.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln