Utställningsbild - Pärluggla

Idag började Fotomässan i Stockholm. Tyvärr kunde jag inte åka ner själv men om man besöker Biofotos monter så kan man iallafall se tre av mina bilder hänga där. Och precis som jag gjorde med bilden från Vårgårda så tänkte jag visa de bilderna här också för er som inte kan kolla in dom på riktigt.

Den första bilden av de tre jag visar i Stockholm är den här pärluggleungen. Bilden är tagen ögonblicket innan ett kraftigt regn börjar falla och med tanke på förutsättningarna är jag riktigt nöjd med resultatet. Den dova skogen gör sig bra som fond åt den lilla ugglan och som lite kuriosa kan jag berätta att bilden är tagen i Raggsjö, vilket också är hembygd för en av mina litterära husgudar Torgny Lindgren. Kul tycker jag!

Fotomässan pågår den 21-23/11, läs mer här.

Sugen på att köpa utställningsbilden? Storleken är A3+ (483x329) och den är monterad på 5mm kapa. Mer info kommer framöver, håll utkik i bloggen eller skicka ett mail via kontaktformuläret.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln