Utställningsbild - Hökuggla

Dag två av Fotomässan och tillika dags att visa den andra bilden av de tre jag visar i Biofotos monter under helgen. Den här konfunderade hökugglan råkade jag på i fjällbjörkskogen på gränsen mellan Sverige och Norge under slutet av sommaren där den satt och spanade efter gnagare. Jag närmar mig och när jag tar några bilder ser den onekligen förundrad ut för att strax därefter återgå till sitt igen. Även jag återgår till mitt, ett kort men fint ugglemöte rikare.

Fotomässan pågår den 21-23/11, läs mer här.

Sugen på att köpa utställningsbilden? Storleken är A3+ (483x329) och den är monterad på 5mm kapa. Mer info kommer framöver, håll utkik i bloggen eller skicka ett mail via kontaktformuläret.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln