Utställningsbild - Lappugglor

Idag var sista dagen på Fotomässan i Stockholm och det är också dags att visa den sista av de tre bilder jag visar i Biofotos monter på mässan. Någonstans i Västerbottens skogar får den ännu ej flygfärdiga lappuggleungen sällskap av sin mor i tallen där den klättrat upp. Själv står jag en bit bort med kameran i sällskap av tusentals myggor men likväl kan jag inte annat än att njuta av scenen. Honan sitter en stund med ungen och när hon putsar sina fjädrar gör ungen detsamma, det gäller förstås att se och lära.

Sugen på att köpa utställningsbilden? Storleken är A3+ (483x329) och den är monterad på 5mm kapa. Mer info kommer framöver, håll utkik i bloggen eller skicka ett mail via kontaktformuläret.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln