Sparvugglan blev först 2015

Dåligt ljus och lite snöblandat regn, långt ifrån optimala förutsättningar för foto med andra ord. Men samtidigt en rolig utmaning och tillsammans med blixt så tycker jag faktiskt att regnet tillför något till bilden.

Sparvugglan blev alltså först ut av ugglorna att fastna på minneskortet i år. Riktigt kul! Hade fått tips av Daniel att den kunde finnas i området och jag behövde inte locka många sekunder i mörkret i tisdags morse innan jag fick svar. Nu var jag egentligen ute för att fota duvhök (mer om det sen)  och behövde rigga grejerna i gömslet men i går gav jag det ett nytt försök. Snabbt var den framme igen och under några timmars tid höll den sig kvar och bjöd på fina fotolägen, trots småfåglarna som gjorde allt för att mobba iväg den. 

Fantastiskt fin start på uggleåret 2015!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln