Norrsken och ugglors sång

Eftersom norrskensprognoserna såg lovande ut och vädret var klart och stilla så tog jag en tur ut i skogarna i natt. Jag hoppades också kunna höra någon uggla och knappt hade jag kommit ut innan jag hörde den första slagugglan en bit bort i skogen. Det är läckert att stå där i mörkret under stjärnorna och lyssna till ugglornas sång och inte blev det sämre då norrskenet sent omsider visade sig. Nu ville det inte riktigt explodera men några bilder fick jag iallafall med mig hem. 

Totalt hörde jag tre slagugglor och fyra pärlugglor som ackompanjerade norrskenet under natten. Stämningsfullt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln