Snart dags för spel

Slutet av mars och nu börjar det sannerligen närma sig en intensiv tid för den som gillar att fota djur och natur, eller bara vistas ute också för den delen. På några veckor bör både orr- och tjäderspel börja ta fart. Ugglor, älgar med flera börjar också bli synligare igen. Det här är en fin tid men samtidigt en tid där dygnet skulle behöva ha 48 timmar, minst, för att man skulle hinna med allt man som vanligt hoppas hinna med. Har dragits med en förkylning de senaste veckorna som inte gett med sig förens nu, därav det minimala fotandet, så nu är även inspirationen på topp. 

I senaste numret av Naturfotografen, nr.1 2015, har jag för övrigt en artikel med text och bilder om orrspel under vintern, kul! Ett äldre blogginlägg om detta finns här!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln