Och här var kungsörnen

Gjorde som sagt en snabbvisit i örngömslet häromdagen också när jag ändå var ute och kollade efter pärlugglor. Det är ju så att man ska vara på plats i gömslet innan det ljusnar på morgonen och sitta tills dess att mörkret åter lagt sig men den här tiden på året funkar det också att smyga sig ut mitt på dagen vilket var vad jag gjorde. Behövde inte vänta längre än en halvtimme innan det var örn på plats och jag kunde knäppa några bilder. Troligtvis var det fler örnar i närheten av beteendet att döma och den drog snart igen men jag fick iallafall med mig några bilder i det hårda eftermiddagsljuset innan även jag avvecklade för dagen. Effektivt nyttjande av tiden!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln