Råkade på syskonen hökuggla

När man så trodde att det skulle bli lite stiltje i fotograferandet ett tag dök dom plötligt upp, hökugglans ungar. Förra året häckade hökugglorna i samma område och på senaste tiden har jag ju sett dom jaga igen men känslan var att det nog inte var någon häckning i år, då brukar de ju ses lite mer frekvent. Men plötligt satt de alltså där ändå, ett helt gäng hökuggleungar. Tiggandes på sitt karaktäristiskt hesa vis. Och säkerligen har dom redan varit ute ett tag då dom var goda flygare. Några bilder bjöd dom iallafall på ändå. Föräldrarna matade gång på gång och det enda som verkade jobbigt i en hökugglas liv för tillfället var nog trasten som var lite besvärande vid något tillfälle. Kul att se att även dessa fick fram ungar i år!

Något annat nytt? Jag finns nu på Instagram också (hundra år efter alla andra, jag vet), här hittar ni mig! Har även lagt till lite nya länkar på hemsidan också, bland annat till Lars Altberg och Jimmy Hakola, kolla gärna in dom!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln