Älg i regn och rusk

Det råder lite stiltje på hemsidan för tillfället. Har dels varit en sväng till fjälls men sen har ju inte vädret hemmavid varit speciellt tilltalande heller. Skönt med lite vila efter en intensiv vår också i och för sig. Hur som helst, trots förra nattens usla väder med regn och dimma tog jag sikte på älg igen. Nu blev dimman lite väl tjock kanske men annars gillar jag faktiskt regnväder rent bildmässigt även om det som sagt inte är så motiverande att ge sig ut i det. Kul att vara ute även om det bara blev åtta älgar den här gången. Såg inte till kon med det skadade örat och de individer jag såg ville inte riktigt samarbeta men håll till godo med en dokumentationsbild iallafall. Någon fler bild finns på Facebook också och kanske dyker någon upp på Instagram också, följ mig gärna på de ställena!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln