Miniprojekt älg - del 1

I skogarna där jag fotar älg finns en liten tjärn. Då och då ser man älgar som gått ner för att dricka och under en längre tid har jag funderat på att sätta ett gömsle där. Tycker miljön är tilltalande och tjärnen tillsammans med morgondimma och soluppgången känns spännande. Idag satte jag ett tältgömsle intill tjärnen och nu återstår bara att se hur det går, förutsättningarna känns goda iallafall. Nu är det ju tyvärr nära inpå älgjakten så därför får man se detta som någon form av miniprojekt innan jakten drar igång men det kommer ju ett uppehåll också om inte annat.

Hur som helst, det blir spännande att se vad som händer. Följ gärna med här på hemsidan! I vanliga fall visar jag ju bara slutresultatet, bilderna, men kanske kommer det lite bakom kulisserna också de närmsta dagarna.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln