Miniprojekt älg - del 2

Första dagen i gömslet, bomtur. Kom ut strax innan 03:00, fullmånen lyste upp myren och sjön. Klart stämningsfullt. I takt med att solen började stiga vaknade också korparna till liv, det är något speciellt med att sitta och lyssna på dom. Att älg fanns i närheten var helt klart, några gånger brakade det till rejält i skogen intill sjön men som sagt, den här morgonen ville ingen visa sig. Framåt 6-tiden blev det lite småkyligt så imorgon åker Heatpalen med också.

I brist på älg kunde jag iallafall fota lite på fullmånen och på hemväg stannade jag till vid orrmyren. Nio tuppar kunde jag på avstånd se framför gömslet och några spelade faktiskt lite. Om det blir en riktigt kall och klar morgon kan det nog vara värt ett försök där också framöver. Nya tag imorgon!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln