Miniprojekt älg - del 2

Första dagen i gömslet, bomtur. Kom ut strax innan 03:00, fullmånen lyste upp myren och sjön. Klart stämningsfullt. I takt med att solen började stiga vaknade också korparna till liv, det är något speciellt med att sitta och lyssna på dom. Att älg fanns i närheten var helt klart, några gånger brakade det till rejält i skogen intill sjön men som sagt, den här morgonen ville ingen visa sig. Framåt 6-tiden blev det lite småkyligt så imorgon åker Heatpalen med också.

I brist på älg kunde jag iallafall fota lite på fullmånen och på hemväg stannade jag till vid orrmyren. Nio tuppar kunde jag på avstånd se framför gömslet och några spelade faktiskt lite. Om det blir en riktigt kall och klar morgon kan det nog vara värt ett försök där också framöver. Nya tag imorgon!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln