Miniprojekt älg - del 3

Andra morgonen i gömslet och andra bomturen. Dock inget att nedslås över, även det här var en fin morgon och likt gårdagen så var det en del rörelse kring gömslet om än inte framför kameran. Spänning, precis som det ska vara vid gömslefotografering med andra ord. Att bli utan bilder då och då är något som hör till den här typen av fotografering och det är bara att gilla läget. Vilda djur och fåglar ska inte dyka upp som på beställning utan de kommer när de kommer men med lite kunskap om arten kan man ju öka chanserna till bilder avsevärt. Kunskap och att man lägger ner lite tid tycker jag också ger ett mervärde i en bild jämfört med ett slumpskott även om de också är välkomna emellanåt. 

Hur som helst, jag har ju min bildidé för det här lilla projektet, den drickande älgen, och även om jag kan få andra, lättare och framför allt fler älgbilder på andra ställen så kör jag vidare på detta. För eller senare lyckas det, kanske i år eller kanske blir det nästa. Bilden är från i morse och här ser man motsatt strandkant från gömslet. Bara skogens konung som fattas, kanske nästa gång?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln