Lite nytt på gång

Tänkte att jag skulle ta och uppdatera om lite saker som är på gång framöver. Sitter just nu och kollar igenom lite bilder till ett bokprojekt som Biofoto driver. Kommer att bidra med ett tiotal bilder och boken är väl inte allt för långt bort i tiden. Kul, och framförallt roligt när det dyker upp lite bilder man inte ens visste att man hade tagit när man sitter och kollar igenom arkiven. En sådan bild är den här spanande lappugglan som plötsligt dök upp. Minns dagen jag tog den men hade inte kolla på just den här bilden. Jag gillar den dock, tycker den väl förmedlar känslan man hade där och då att min närvaro inte kunde bekymra ugglan mindre.

Vad mer? Som jag skrev på Instagram för nån dag sedan så har jag med ett gäng bilder till Biofotos utställningar på Fotomässan i Stockholm (6-8/11) och Naturfotofestivalen i Vårgårda (30-31/10). 

Foto då? Jobbar på med att locka lite älg under jaktuppehållet. Har varit blåsigt och inte speciellt fördelaktiga förhållanden men skam den som ger sig. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln