Allt eller inget i älgskogen

Allt eller inget, ja, det är verkligen så det känns för tillfället. För tredje dagen i rad hade jag en kanonmorgon med framlockad älg. Snacka om kontraster, från noll action under hela hösten till osannolikt flyt de senaste dagarna. Morgonen började också osannolikt bra, placerade mig intill en liten kulle och hade förhoppningar om att kunna få upp en tjur där. Chansen kändes dock liten. Men jag behövde bara locka i någon minut innan jag fick svar och nästan direkt efter dök det upp ett fint exemplar. På kullen! Där stod den ett tag och försökte greppa läget innan den sakta traskade vidare. Ibland känns det så enkelt. Strax därefter svarade nästa tjur på locket men den ville inte samarbeta lika mycket, så där blev det inga bilder att tala om. 

Att vara ute en höstmorgon och locka på skogens konung, det är verkligen en upplevelse!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln