Skogsmatningen igång igen

Tidigare i veckan var det dags att dra igång skogsmatningen i skogen hemmavid igen. Redan från start var det bra aktivitet och efter två dagar har det redan varit sparvhök, spillkråka, större hackspett, nötskrika, nötkråka, trädkrypare, nötväcka, talltita, blåmes, talgoxe och kungsfågel som synts till vid eller kring matningen. Det är förstås inte de mest exklusiva arterna men trots det är det alltid spännande att vara där och få ta del av vad som händer. Skönt att ha något litet projekt nära inpå knuten också för de dagar man inte har så mycket tid. Fotografiskt är det ju också en utmaning att ta någon intressant bild på ”de vanliga” som till råga på allt är väldigt kvicka också.

Några bilder har det redan blivit, bland annat på blåmesen ovan med tjusiga höstfärger i bakgrunden. När jag får tid kommer en ny sida för matningen också med lite bilder, håll koll!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln