Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare

Då var det äntligen dags för en uppdatering här på hemsidan igen, det var ju ett tag sedan sist. Främst beror det väl på att vädret inte bjudit upp till speciellt mycket fotograferande under December men jag har också haft en del annat för mig. Nu är det hur som helst dags att sparka igång här igen och det gör jag genom att också uppdatera hela hemsidans utseende, hoppas det uppskattas!

Den senaste tiden har jag fokuserat lite på strömstare, en fascinerande fågel. Bilden ovan är tagen idag i -25 grader, vilket inte är en temperatur som bekommer storbadaren speciellt mycket. Det blev tyvärr för mycket dimma på ytan i den öppna bäcken för att bildena skulle bli speciellt bra men någon funkade iallafall. 

Strömstare (Cinclus cinclus), Canon 7DmkII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln