Först ut även i år

Veckan som gått har bjudit på några trevliga stunder i naturen, minst sagt. I början av veckan hörde jag årets första spelande pärluggla. Att stå i mörkret och lyssna på ugglorna är alltid trivsamt. Än bättre avslutades veckan då jag fick en del bra bilder på sparvugglan. Fint väder och uggla, vad med kan önskas?  Den lille blev med andra ord också den fösta uggla att låta sig fotas under 2016. En favorit i repris kanske man kan säga då sparvugglan även förra året blev den första uggla jag fotade för året (inlägget hittas här). Kul att det börjar röra på sig i ugglemarkerna igen!

Påminner om pågående utställning också, på Bjurholms bibliotek fram till och med 13/2. 


Sparvuggla (Glaucidium passerinum), Canon 5DmkIII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln