Utställningsnyheter

Idag är det sista dagen för min utställning på Bjurholms bibliotek och då kan det väl vara på sin plats med lite info om nästa chans att se mina bilder. På Vildmarksmässan i Stockholm den 11-13/3 ställer jag ut några bilder tillsammans med bland andra Arne Berneklint, Stefan Oscarsson, Gunilla Falk och Lotta Lund. Ett gäng riktigt bra fotografer så ett besök rekommenderas! När jag nu plockar ner utställningen i Bjurholm så kommer jag också att få in en del nya bilder bilder till försäljning. Återkommer med mer info om dessa framöver. På Facebook ligger för övrigt också två inramade bilder ute till försäljning.

Kommande vecka ser spännande ut med en hel del foto inplanerat som jag hoppas ska ge både en del ugglor och andra kroknäbbar. Ska bli kul hur som helst!

Lappuggla (Strix nebulosa), Canon 5DmkIII, Canon EF 300/2.8L IS

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln