Berguv i dimma och mörker

Efter en vecka med fantastiskt fint väder var kvällens plan att bege sig ut mot berguvens domäner för att försöka få till några bilder. Hela dagen har solen strålat från en klar himmel men strax innan solnedgången slog det plötsligt om och en tjock dimma lade sig över hela landskapet. De goda förutsättningarna var plötsligt inte så goda längre. Nu är det ju vädret till trots alltid mäktigt att stöta på vår största uggla så ut blev det ändå och det tog inte många minuter innan berguven satt där i en av sina vanliga toppar, dovt hoande. Årets första berguv var ett faktum! Som bonus spelade pärlugglan också i närheten. Kul, även om bilderna inte höll måttet på något sätt.

Berguv (Bubo bubo), Canon 7DmkII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 2x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln