Den största och den minsta i kör

Igår kväll gjorde jag ett nytt besök hos berguven. Precis som förväntat spelade den även den här kvällen, men trots att den var nära inpå ville den inte alls sätta sig synligt och fotovänligt. Det mest minnesvärda från kvällen blev dock inte uven i sig utan att en sparvuggla också började spela plötsligt. Tala om kontraster när både landets största uggla och den minsta spelade samtidigt. Det är en sådan upplevelse man kommer att minnas, helt klart!
 
I morse gjorde jag ett nytt besök och även då spelade de båda i kör. Det blev en stund med sparvugglan innan jag vände hemåt igen med en hel del bra bilder på minneskortet. En bra start på veckan, minst sagt.

Sparvuggla (Glaucidium passerinum), Canon 7DmkII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln