Öga mot öga med den största

Uggletider! Det är svårt att klaga på de senaste dagarnas upplevelser och bildskörd, där både större och mindre ugglor verkligen bjudit till. Efter att sakta närmat mig fick jag läge på några närbilder av den spelande berguvshanen i morse. Knäppte några bilder innan jag drog mig tillbaks igen till tonerna av hans dova hoande. En oerhört imponerande fågel!
 
Oftast undviker jag blixt i mina bilder men ibland är det helt klart att föredra ändå, som i den här bilden. Fick tyvärr röda ögon som jag rättade till i Lightroom men något blått stick blev ändå kvar i båda ögonen. Shit happens, det får man ta :)

Berguv (Bubo bubo), Canon 7DmkII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln