April, det är nu det drar igång

Då var vi äntligen inne i april, den månad då man på riktigt känner att våren kommer och naturen vaknar till liv igen. I varje fall här i Västerbotten. I skog och på myrar börjar tjäder och orre spela, älgarna börjar röra sig igen och inte minst alla ugglor. För att nämna några saker. Under våren känner man verkligen att dygnet skulle behöva 48 timmar, minst. En hektisk tid som sagt med samtidigt en fantastisk tid!
 
På sistone har jag fortsatt ägnat mig åt berguven och sparvugglan. Fortfarande spelar de båda sida vid sida.  Även två-tre pärlugglor hörs i området även om dessa är svårare att komma åt med kameran i mörkret.
 
Har också börjat lägga ut bilderna från de senaste utställningarna till försäljning, här hittar du bilderna från utställningen på Vildmarksmässan. Bilderna från Bjurholm kommer snart, men det går som vanligt bra att höra av sig om specifika bilder också.

Pärluggla (Aegolius funereus), Canon 5DmkIII, Canon EF 300/2.8L IS, Canon EX 2x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln