Dags att producera bilder

Sista veckan i april och den första i maj är nog bland de intensivaste veckorna på hela året. Så även i år. På orrspelet drar det ihop sig mot hönvecka och detsamma gäller på tjäderns spelplatser. Med andra ord den tid då hönorna också börjar komma in till spelplatsen för parning vilket brukar höja intensiteten ytterligare ett par snäpp. Bara det gör att man önskar sig fler timmar på dygnet. Lägg därtill ytterligare ett spännande fotoprojekt som ska klämmas in i schemat och som jag hoppas kunna återkomma till senare i veckan om allt går som jag önskar. Det är med andra ord dags att börja producera bilder! 

Morgonen som gick blev den första morgonen på orrspelet för mig i år. Fortfarande en del snö kvar på myren som synes på bilden. Väderprognosen såg inget vidare ut men det visade sig bli ett kanonfint ljus som framhävde både tupparna och de hönor som visade sig på ett fint sätt. Bra start!

Orre (Lyrurus tetrix), Canon 5DmkIII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln