Stillsamt i snön

Efter gårdagens spel fortsatte snön att vräka ner under dagen, vet inte hur mycket det kom. Med andra ord inte de bästa förutsättningarna inför den här morgonen även om snöfallet avtagit framåt kvällen när det väl var dags att krypa in i gömslet igen. Att det skulle bli lite segt kunde också anas redan på kvällen då det inte var speciellt mycket rörelse runt spelplatsen. Efter lite spel tidigt på morgonen tystnade det också snabbt och endast en tupp kunde ses där den satt och åt i en tall vid myrkanten i timtal och av hönorna syntes intet. Lite trist men oavsett en skön natt ute och tjädern ska ju inte vara för lätt heller. Bara att ta nya tag!

Tjäder (Tetrao urogallus), Canon 5DmkIII, Canon EF 300/2.8L IS, Canon EX 2x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln