I bäverland

Bävern är ett djur som jag ofta haft på agendan men som lika ofta tyvärr också fått stå tillbaks då jag prioriterat andra motiv i slutänden. Nu har jag hur som helst bestämt mig för att ge bävern lite tid i sommar och idag gjorde jag min första tur ut i bävermarkerna för året. Började med att vänta någon timma vid en rejält tilltagen damm med förhoppningen att få bävern uppe på dammkonstruktionen. Då inget hänt på några timmar annat än att regnet börjat falla rätt rejält så omgrupperade jag och satte mig nu i närheten av den gigantiska hyddan istället, med överblick över en stilla flytande kanal. Och nu behövdes det inte lång tid innan en bäver sakta kom simmande mot mig genom kanalen. Blev en del bilder innan bävern gjorde sin sorti genom ett stillsamt dyk. En bra morgon med andra ord.

Bäver (Castor fiber), Canon 5DmkIII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln