I bäverland

Bävern är ett djur som jag ofta haft på agendan men som lika ofta tyvärr också fått stå tillbaks då jag prioriterat andra motiv i slutänden. Nu har jag hur som helst bestämt mig för att ge bävern lite tid i sommar och idag gjorde jag min första tur ut i bävermarkerna för året. Började med att vänta någon timma vid en rejält tilltagen damm med förhoppningen att få bävern uppe på dammkonstruktionen. Då inget hänt på några timmar annat än att regnet börjat falla rätt rejält så omgrupperade jag och satte mig nu i närheten av den gigantiska hyddan istället, med överblick över en stilla flytande kanal. Och nu behövdes det inte lång tid innan en bäver sakta kom simmande mot mig genom kanalen. Blev en del bilder innan bävern gjorde sin sorti genom ett stillsamt dyk. En bra morgon med andra ord.

Bäver (Castor fiber), Canon 5DmkIII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln