Intensiva tider i jordbrukslandskapet

De ljusa juninätterna betyder intensiva tider i ugglemarker trots att de flesta ugglor ser ut att ha ett riktigt bottenår i år. Jordugglan och hornugglan visar sig dock frekvent fortfarande och har bjudit på flertalet storslagna upplevelser den senaste tiden. Så, trots frånvaron av uppdateringar på hemsidan så blir det lite bilder (kollar man in på min Facebook eller Instagram, via länken Övrigt i menyn så finns det också lite nytt att se). Gillar verkligen nätterna och de tidiga morgnarna då lugnet råder och man kan se ugglorna jaga över de öppna fälten. Livskvalité helt enkelt. Bilden är från i morse då jordugglan jagade i dikeskanten strax intill mig.


Jorduggla (Asio flammeus), Canon 5DmkIII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln