Kungen av lägdan

Storoxen är som synes inte själv ute på den lilla lägdan, men definivt kungen av densamma. Hösten kommer ju inte bara med mer mörker (bra för sömnen, lite sämre för fotograferingen) utan även med möjligheten att fota de riktigt rejäla pjäserna i älgmarkerna. För om sommaren är älgkalvarnas tid så tillhör hösten tveklöst tjurarna och gårdagen bjöd bland annat på ett möte med den här bastanta herren. Som synes fortfarande med basthuden kvar på hornen men förhoppningsvis kan det bli någon bild på den i fejat tillstånd också vilket inte bör vara allt för långt bort i tiden. Eller varför inte på lock framåt slutet på september, början av oktober? Just älglocket är ju definitivt en av årets höjdpunkter med kameran, ska bli spännande som vanligt. Något att se fram emot.

Älg (Alces alces), Canon 5DmkIII, Canon EF 300/2.8L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln