Gyllene örn i höstfärger

Igår gjorde jag säsongens första örnsession och målet var bilder på kungsörn i höstfärger. Dagen började lugnt men samtidigt som ett fantastiskt eftermiddagsljus letade sig in över myren så dök dom äntligen upp, kungsörnarna. Två stycken, som så ofta förr revirparet i området, som under två och en halv timme satt och gottade sig framför kameran. Bestämde mig rätt snabbt för att fokusera på närgångna porträttbilder den här gången och det tycker jag att jag lyckades väl med. När solen ligger som den gjorde gör dessa majestätiska fåglar verkligen skäl för sitt engelska namn, golden eagle.

Ytterligare en bild finns på min Facebooksida, här.

Kungsörn (Aquila chrysaetos), Canon 1Dx mkII, Canon EF 300/2.8L IS, Canon EX 2x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln