Hökuggla på en ledning

2016 blev inget år värt att minnas, varken som uggla eller om man gillar att fotografera dom. När jag senast såg en hökuggla minns jag inte ens så när det plötsligt dök upp en individ hemmavid i förrgår så var det bara att släppa vad man hade för handen, greppa kameran och ge sig ut. Gråvädret och att den valt att sätta sig på spaning i en kraftledning till trots så blev det en trevlig stund där jag iallafall kunde knäppa några dokumentationsbilder. Även igår var den kvar men ville inte bjuda på några bilder.

Spontant känns det som att gnagarna är på uppgång igen och det har även börjat röra på sig bland ugglorna. Bara att hålla tummarna för 2017! 

Fortfarande finns det några kalendrar kvar för 2017 också. Kolla tidigare inlägg (här) för info! 

Hökuggla (Surnia ulula), Canon 1Dx mkII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 2x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln