Kungsörn på Printler

Printler är en tjänst som jag sneglat på ett tag och i dagarna gjorde jag slag i saken och laddade upp en första bild till mitt galleri, som ni hittar genom att klicka här eller i menyn ovan under Foto/Printler. 

De bilder jag lägger upp där är alltså till försäljning via Printler och först ut blev den här svartvita kungsörnen som finns i lite olika utföranden. Kolla gärna. Tyvärr har bilden i galleriet komprimerats i förhandsvisningen vilket gett lite oönskade effekter men den ser bra ut i verkligheten.

De kommande dagarna hoppas jag ska leverera lite bilder efter en seg höst och det började bra idag med fyra hökugglor! Annars är det främst duvhök som siktet är inställt på, och som jag förhoppningsvis kan visa några nya alster på framöver.

Kungsörn (Aquila chrysaetos), Canon 1Dx mkII, Canon EF 300/2.8L IS, Canon EX 2x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln