En av sju

I helgen var jag söderut på lite fotoprojekt i mitt absoluta favoritområde i landet om man bortser från fjällkedjan och hemmamarkerna. Tyvärr gick det inte riktigt enligt plan den här gången men som alltid då man har med vilda djur att göra så är det något man får räkna med. Dom kommer inte på beställning så ibland går man bet, det är bara att jobba vidare även om det är surt för stunden. 

Några som var väldigt aktiva i området var däremot hökugglorna, under den korta  tid jag spanade kunde jag lokalisera inte mindre än sju stycken så det var riktigt trevligt. Tyvärr valde dom som brukligt att sitta väldigt högt upp eller som den här, på någon ledning. Några dokumentationsbilder blev det iallafall. 

Att sitta på olika former av ledningar verkar för övrigt vara något av ett tema för hökugglorna den sista tiden, se tidigare inlägg från i höstas...

Hökuggla (Surnia ulula), Canon 1Dx mkII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 2x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln