Duvhök i skymningen

Det nya året har verkligen börjat produktivt, först lappuggla och nu duvhök. I förrgår riggade vi lite ny miljö framför gömslet och igår kom duvhöken och inspekterade arbetet. Och det verkade bli godkänt som synes. Kul med omgående resultat också, även om den verkade lite tveksam trots allt mot nymodigheterna. En krispig dag med kvicksilvret ner mot -20 vilket kändes då bränslet i värmaren tog slut ungefär samtidigt som duvhöken dök upp. Inte läge för påfyllning just då alltså. Skönt att det äntligen börjar bli lite vintertemperaturer iallafall.

Gillade den luftiga men ändå tighta kompositionen på bilden, ska bli spännande med nya möten i mer ljus framöver.

Det nya året har som sagt börjat på ett alldeles ypperligt sätt!

Duvhök (Accipiter gentilis), Canon 1Dx mkII, Canon EF 300/2.8L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln