Siskor i snö

Äntligen kom det så lite snö och kyla igen, och det med råge. Av dom planerade dagarna i gömsle blev intet då jag omgående körde fast skotern i snön och inte hade lust att pulsa i snö upp till låren. Men inget ont som inte har något gott med sig, i fredags rekade jag lite i älgmarker istället (fick ett fint möte, se här) och idag blev det ugglespaning. Hade just bara hunnit ut innan jag hittade en sparvuggla i en tall som dock raskt motades bort av en hackspett. Inga bilder värda namnet men bilder blev det istället på ett gäng grå- och snösiskor som tillsammans med en vinterhämpling drog runt strax utanför stan. Här hade två sparvugglor siktats också men dom såg jag inte till den här gången. Fick en del serier som jag blev riktigt nöjd med varav bilden här är från en av dom. 

Siskor (Carduelis), Canon 1Dx mkII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln