Älg på simtur

Dom sista veckorna har som sig bör bjudit på en hel del spännande och nu kan man börja summera årets fotomässigt kanske mest intensiva tid. Orrspelet gav i vanlig ordning en del bilder medans tjädern var svårare i år. Mycket tack vare vädret som mest bara bjudit på kyla, blåst och snö. Inget favoritväder för tjädern med andra ord.

Har också blivit någon lappuggla, vildsvin, havsörn och fiskgjuse men det allra mest minnesvärda var dock bilderna på simmande älgar. Det tog mig över fyrtio timmars väntan vid strandkanten men till sist dök dom upp. Otroligt fascinerande.

Fiskgjuse fotade jag för övrigt tillsammans med Lars-Erik Eklund, Birdphotosweden. Skönt att få komma till dukat bord ibland också. Kolla gärna in sidan här!

Älg (Alces alces), Canon 1Dx mkII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln