Sommaruppdatering

Sommarmånaderna är väl inte den tid på året då man spenderar mest tid vid datorn men desto mer tid ute med kameran. Så vad har varit fokus sedan sist? Kan hända är en liten sommaruppdatering på sin plats? Framför allt har jag lagt tid på att försöka komma i mål med ett projekt jag haft sedan länge och nu börjar det faktiskt närma sig så smått. Framåt hösten hoppas jag att det är färdigt. Annars har dom sista veckorna har varit lugna men innan dess en intensiv tid med fokus på framför allt älg, dom få ugglor som faktiskt visar sig trots det svaga året och en del björnfotografering. Har fått ihop en hel del bilder som ser bra ut även om en större genomgång får vänta tills dagar med sämre väder. Lär bli en del av samma vara framöver också, det är en härlig tid att vara ute i nu, dom ljusa nätterna.

Björnbild från slutet av juni.

Brunbjörn (Ursus arctos), Canon 1Dx mkII, Canon EF 300/2.8L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln