Ett nytt, spännande år!

2018, ett nytt år står för dörren. 2017 har varit givande på alla sätt med mycket tid ute i naturen, en hel del bilder och inte minst boken. Året avslutades också på absolut bästa sätt med ett nära möte med lodjur på juldagen, i vackert ljus och pudersnö. Tyvärr hade jag ingen kamera med och bilderna hade nog inte blivit så mycket att ha ändå men upplevelsen och minnet kommer att leva kvar länge. Det var rätt många år sedan jag såg lo senast.

Det kommande året då? Det känns som ett spännande sådant med mycket på gång. I februari, den 10/2 närmare bestämt, kommer jag att ställa ut ett gäng bilder på Naturfotodagen i Västerås tillsammans med Tony Rundström och Agne Säterberg. Sitter i detta nu och väljer bilder till det. Vi kommer att vara på plats, så varför inte titta förbi och kanske passa på att köpa en bok? Naturfotodagen är för övrigt en riktigt trevlig tillställning, ett besök rekommenderas!

Efter det står en utställning på Explore (f.d. Vildmarksmässan) i Stockholm på kö, den 9-11/3 är datumet. Mer info om det kommer senare. Kommer att försöka få till stånd nån egen utställning också under året, känns som att det var för länge sedan nu.

När det kommer till det viktigaste, fotograferingen, så hoppas jag på ett riktigt bra år. Har en del spännande grejer som jag hoppas kommer att gå i lås. Ett riktigt bra uggleår är mer än välkommet efter flera skrala men jag har också många andra spännande idéer att testa med andra arter i fokus. Fortsätt följa med här för att se hur det går. Och glöm inte att kolla in på Facebook och Instagram också som uppdateras med bilder och info allt som oftast.

Avslutar med ett stort tack till alla som följer med här, på Facebook och Instagram. Det uppskattas!

God fortsättning!
 

Lappuggla (Strix nebulosa), Canon 1Dx mkII, Canon EF 600/4L IS, Canon EX 1,4x III.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln