Första bilden 2019 & lägesrapport

Sparvugglan blev alltså årets första art att fastna på minneskortet. Kul, även om ljus och väder inte visade sig från sin allra bästa sida, då det var ett tag sedan jag såg någon. Också skönt att komma igång igen, har samlat krafterna under vinterns mörkaste månader efter en intensiv vår, sommar och höst. Så nu är man redo för en minst lika intensiv period igen. 

I februari ställer jag ut bilder igen på Camera Naturas excellenta Naturfotodagen 2019 i Västerås tillsammans med Rolf Segerstedt. 16 februari är datumet att lägga på minnet. Alltid en trevlig tillställning! 

 Efter det deltar jag även i år med några bilder på Vildmarksmässan EXPLORE 2019, Stockholmsmässan (Älvsjö) den 22-24 mars 2019. Tillsammans med ett gäng briljanta fotografer, bl.a. Arne Berneklint och Stefan Oscarsson.

Utöver dessa siktar jag på någon utställning här hemma någonstans även om ingen lokal eller tidpunkt är satt. Får se vad som dyker upp och som känns lämpligt.

Fotomässigt har jag en del nya planer inför året, som jag hoppas kommer att falla väl ut. Mer om det framöver!

Förfrågningar och bokningar inför vårens tjäder- och orrspel, älg m.m. börjar också droppa in nu. Kan vara läge för den som är intresserad.

Sparvuggla (Glaucidium passerinum), Canon 1Dx mkII, Canon EF 600/4L IS.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kattis » Ett nytt, spännande år!:  ”2017 var ett riktigt spännande år. Vi hade lodjursspår in på gården, såg 2 lodju..”

  • Laila Wiklund » Kalender 2018!:  ”Beställer 1 ex av din kalender. mvh Laila”

  • mikael roos » Kalender 2018!:  ”Hej Köper gärna kalendern så hör av dig då du jobbar i Vännäs så hämtar jag d..”

  • Veine Lindahl » kalender 2017:  ”Hej! Vilka härliga naturbilder, gillar skarpt både att fotografera själv och att..”

  • Samuel » Nytt år, ny hemsida, kyla och en strömstare:  ”Har saknat din sida men kul att du är tillbaka.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln